Barnfritt i ett par timmar!

Jaha minsann, då var man barnfri några timmar. Känns skönt faktiskt! Mange åkte på 3 årskalas med flickorna precis. Frågan är vad man ska hitta på nu då.
Jag har ju självklart alla tråkiga måsten som ska göras,tvätt,bäddning och disk. Men det känns som att det kan vänta.
E ganska rejält pank för tillfället, så jag kan inte ge mig ut och köpa något gott eller åka och hyra film. Jag hoppas verkligen att jag får min skatteåterbäring imorgon, behöver betala ett par räkningar som jag är sen med.

Usch, nu blev jag så himla uttråkad, kan jag inte göra något utan mina barn?

Imorgon fyller Minna 6 år!!!! Helt sjukt vad tiden har gått fort eg. Känns lite läskigt att Minna börjar bli så stor och ska börja i skolan om några månader!
Skriver imorgon igen och lägger upp en bild på min lilla 6-åring!

Oro i själen...

Usch, känner mig orolig och nervös samtidigt som jag känner mig lite nedstämd. Går och tittar på allt som behöver göras i lägenheten, som jag borde passa på att göra nu när Miriam sover. Men det går bara inte, har någon slags spärr i mig, får inte tummarna loss!

Det är jobbigt när det är så, vilket det ofta är, inte att jag känner mig orolig, men att inte få nåt gjort. Kunde jag bara komma igång så blir det fart på mig, behöver bara en knuff! Min älskade vän Jossan är bäst på att knuffa igång mig, men jag kan ju inte begära att hon ska komma hit och knuffa igång mig varje dag. Brukar be min mamma komma hit ibland och hjälpa mig, men hon e ganska segstartad själv, blir oftast att vi sitter å dricker kaffe i timmar istället. Inte helt fel det heller iofs!

Om några timmar kommer Minna hem och då blir det definitivt inget gjort, då är det bara kvällsmat och alla andra kvällsrutiner som ska göras.

Suck, borde inte sitta här och gnälla, ta tag i ditt liv Nadia! Ibland undrar jag om jag har en liten depression som ligger och lurar. Faktiskt, livet har inte varit så jävla snällt mot mig den senaste tiden!



Veckorna går så fort!

Så var det fredag igen, den här veckan gick läskigt fort!
Igår fick jag och Minna ny anibiotikakur för vår halsfluss, mår mkt bättre redan. Å mår man bättre så får man shoppa!!!! Miriam hade tandläkartid idag, efter det tog jag en promenad in till stan, satte mig i solen på lilla torg å väntade på att affärerna skulle öppna.
Var riktigt shoppingsugen idag, så jag levde över mina tillgångar som det kallas...ett fall för Lyxfällan kanske? Men mysigt var det att gå på stan i det fina vädret, fick in mamma också till stan, blev lite shopping för hennes del med. Här kommer lite bilder från myshelgen förra helgen å även en bild på mitt inköp idag.

     



Jag vet att jag ser trött och sliten ut, men jag jobbar på det! Imorgon ska jag städa sovrummet, som man ser behövs det! Ska släcka innan midnatt för en gångs skull, ska bli skönt och sova nu!

 Natt natt


Halsfluss...igen!

Usch vad synd det är om oss idag, jag och Minna har fått halsfluss igen. Minna ligger och snarkar högt och jag sitter här i soffan och vill helst undvika att svälja min egen saliv.
Nu skulle man haft en pojkvän som tog hand om en, handlade medicin och pysslade om. Aldrig känner man sig så hjälplös som när man är ensam och sjuk.



Tittar igenom mina album på mina söta flickor och blir på bättre humör. Nä nu ska jag titta på American Idol innan jag däckar.


RSS 2.0