Long time no see...

Var sååå längesen jag skrev, vet inte varför, livet kanske kom emellan? Ja ja nåt ska man väl kunna plita ner ikväll.

Har precis haft ett slags gräl vis msn, det var en speciell upplevelse må jag säga.

 Det är lite drygt 1 år sen jag blev lämnad höggravid för en annan kvinna och sen i somras har jag känt mig i det närmaste redo att hitta kärleken igen. Så i slutet på sommaren tog jag och en gammal killkompis upp kontakten igen, det var först när han åkt tillbaka till Danmark som saker och ting började utveckla sig. Så drygt en månad nu har vi flörtat massor via chat och det har blivit mer och mer intensivt. Så denna helgen kände jag att vi behövde komma ner på jorden igen, vi har ju inte ens träffats sen de här känslorna kom upp. Killen ifråga var med på det och vi kom överens om att sakta ner alltihopa! Usch det är så svårt att förklara!
Ja iaf så lät det annorlunda ikväll och varningslamporna började blinka för fullt!

Som det ser ut nu ska vi träffas imorgon kväll och se hur det känns...suck, allt blev så konstigt efter vårt "samtal" ikväll, jag som sett fram emot att få träffa honom igen. I vilket fall som helst behöver vi ses för att reda ut allt som bara sagts över nätet.

Skojigt inlägg verkligen!

Är med i en bloggtävling om en pyjamas från Polarn och pyret, så även om ingen läser min s.k blogg så tänker jag länka till henne iaf!
http://guldgris.wordpress.com jag gillar verkligen hennes blogg!

Får väl avsluta med att lägga upp nån fin bild på mina älsklingar!



Tänk att min lillfis redan är 1 år! INSANE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0